40 Opperstraat - Souveraine, Brussel

Appartementen met 2 en 3 slaapkamers

233 appartementen in Brussel – Louizalaan, Lambermont en Europese Unie


Het appartementencomplex in de Opperstraat is een informeel 'dorp' in een rustige residentiële straat met eenrichtingsverkeer, bestaande uit 6 moderne gebouwen en historische stadshuizen die in de klassieke Brusselse stijl werden gebouwd. Alle appartementen werden onlangs conform de hoogste normen gerenoveerd en zijn nu volledig gemeubileerd en voorzien van een smaakvolle inrichting met zorgvuldig geselecteerd meubilair voor iedere kamer.

Het complex bestaat uit een ruime selectie van appartementen, inclusief studio's en eenheden met 1, 2 of 3 slaapkamers in uiteenlopende stijlen en indelingen. Alle appartementen bestaan uit goed verlichte en ruime kamers met hoge plafonds, houten vloeren en een neutrale inrichting en zijn voorzien van het nodige linnengoed, handdoeken, borden en bestek.

Sommige appartementen zijn voorzien van unieke details, zoals een tweede verdieping (lofts), dakramen, badkamers met dubbele wasbekkens, ronde bovenramen en ruime open keukens met wandtegels en grote tafelvlakken. Veel appartementen zijn voorzien van een buitentuin of een terras, waar de bewoners kunnen relaxen of van een maaltijd genieten samen met gezin en vrienden.

Ieder appartement is voorzien van flatscreen televisie met internationale kanalen en een snelle wifi-aansluiting. De bewoners hebben ook toegang tot een plaatselijk fitnesscenter en een ontspanningssuite.

De lobby's zijn adembenemend mooi en zijn uitgerust met een receptiebalie, privé brievenbussen en liften voor de bewoners. Bewoners kunnen (tegen betaling) ook beschikken over een plaats in een parkeergarage.

Het complex aan de Opperstraat is centraal gelegen in het hart van Brussel, tussen de Louizalaan en de Naamsepoort en in de nabijheid van het Stefaniaplein en de Gulden-Vlieslaan. Veel van de beste restaurants, bars, winkels en theaters in Brussel bevinden zich op wandelafstand.

Het Europees Parlement ligt op slechts 10 minuten wandelen van het complex en via het openbaar vervoer zijn ook andere prachtige plaatsen in Brussel vlot bereikbaar. Twee mooie stadsparken - het Ter Kamerenbos en het Warandepark - in de buurt vormen een oase van rust in de stadsdrukte.


Locatie

Tussen de Louizalaan en de Naamse Poort. Handelszaken, bioscopen, metro en restaurants op wandelafstand. Geniet ‘s zomers op één van de zonnige terrasjes op het St-Bonifatiusplein. De Europese wijk en het Parlement liggen op 10 minuutjes wandelen.  
 
Toegankelijkheid  
 
Brussels internationale vliegvelden: Zaventem (20' met de wagen) en Charleroi (1 uur met de wagen).  
Metro "Porte de Namur": loopafstand  
Trein stations Zuid en Centraal: 15' met de wagen  
Taxi standplaats: loopafstand  
Europese Unie: 10' loop  

Tarieven
AppartementPer maand
Appartement 2 slaapkamersvon 2405 €
Appartement 3 slaapkamersvon 3237 €

Beschikbaar vanaf 12 maanden en meer
Speciale kortingen!

Reserveringsaanvraag
Voorzieningen en dienstverlening

Voorzieningen

  • Deurparlofone
  • Ingerichte keuken
  • Digitale tv-kanalen
  • Persoonlijke postbus
  • Conexión inalámbrica a Internet /WIFI

Betaaldiensten

  • Schoonmaakservice
  • Parkerenplaats
  • Gezamelijke wasruimte

Neem contact met ons op voor meer informatie

Om informatie te krijgen over beschikbaarheid en het maken van reserveringen in één van onze vestigingen in Brussel, kunt u simpelweg het inlichtingen formulier invullen, ons een email sturen of ons bellen tijdens kantooruren op het volgende nummer +32 (0)2 227 64 80.

Kantoor informatie

Appartement IMMOBE - Managed by IMMOBE MANAGEMENT
331 Louizalaan
1050 Brussel – Belgie

Telefoon: +32 (0)2 227 64 80

Kantoor uren:

We verwelkomen u van
maandag tot vrijdag van 8.30 uur tot 18 uur.
Zaterdag en zondag gesloten.

Neem contact met ons op

Wij staan tot uw dienst

Onze staf is toegewijd om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke dienstverlening ontvangt, vanaf uw eerste inlichting tot de dag dat u weer naar huis vertrekt. Immobe by Aedifica stelt zich tot doel om uw privacy te beschermen. Wij garanderen dat uw persoonlijke informatie niet verkocht, verhuurd, verhandeld of op een andere manier ter beschikking zal worden gesteld aan een andere partij die niet te maken heeft met uw boeking. Prijzen, diensten en voorzieningen op deze website zijn onderhevig aan veranderingen op ieder tijdstip, zonder waarschuwing. Het zijn slechts indicaties. Onze staf zal u voorzien van het uiteindelijke aanbod.

Wat onze klanten van hun verblijf bij Immobe zeggen.