Eén slaapkamer appartement

35 Heliotropenlaan, Brussel

Appartementen in Brussel – Louizalaan en Europese Unie


Back

Gemeubileerde appartementen
Per maand : vanaf 900 €
6 maanden of meer

Reserveringsaanvraag


Moet U in Brussel zijn voor een korte of langere periode?
Dan zijn de comfortabele appartementen van “35 Heliotropes” uw sleutel tot succes voor een aangenaam verblijf in de hoofdstad van Europa.

Je zult je onmiddellijk thuis voelen en genieten van het comfort in een rustige omgeving, vlakbij het park. De ruime kamers met parketvloer zijn modern ingericht, met “flatscreen tv”, internet, moderne kitchenette, comfortabele badkamer, aangename zithoek en bureauruimte om aan te werken.

Als u het centrum van Brussel wil bezoeken, vraag het aan één van onze medewerkers, zij zullen u graag de nodige inlichtingen verschaffen. Bus en tram stoppen op wandelafstand.

Ook vanuit de internationale luchthaven is “35 Heliotropes” gemakkelijk te bereiken.

Kiezen voor “35 Heliotropes” betekent genieten van de hoofdstad van Europa en heel dichtbij het centrum van Brussel te verblijven.


Locatie
“35 Heliotropes” is gelegen in het Lambermont, heel dichtbij het centrum van Brussel. U verblijft er in een groene , residentiële omgeving met mooie huizen en brede lanen. Eén van de grootste parken in de stad bevindt zich tegenover het gebouw. Het Josaphat park is uiterst geschikt voor een wandeling of om te joggen.

De Navo, de internationale luchthaven Zaventem, de Europese gemeenschap, het winkelcentrum van Woluwe, Trade Mart en de belangrijkste bedrijvenparken en tentoonstellingscentra zijn van hieruit gemakkelijk bereikbaar.

De omgeving van “35 Heliotropes” biedt u alles om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te laten verlopen: fijne restaurants , winkels en zelfs een eventueel bezoek aan de Atomium, Brupark of Kinepolis en veel meer.

Toegankelijkheid

Brussels internationale vliegvelden: Zaventem (15' met de wagen) en Charleroi (65’ met de wagen).
Bus stations: loopafstand
Metro "Montgomery" : 20’ met de tram.
Trein station « Schuman »: 20’ met de taxi
Europese Unie: 15' met de wagen

Voorzieningen en dienstverlening

Voorzieningen

  • Deurparlofone
  • Kitchenette
  • Digitale tv-kanalen
  • Persoonlijke postbus
  • Conexión inalámbrica a Internet /WIFI

Betaaldiensten

  • Schoonmaakservice
  • Parkerenplaats
  • Gezamelijke wasruimte

Neem contact met ons op voor meer informatie

Om informatie te krijgen over beschikbaarheid en het maken van reserveringen in één van onze vestigingen in Brussel, kunt u simpelweg het inlichtingen formulier invullen, ons een email sturen of ons bellen tijdens kantooruren op het volgende nummer +32 (0)2 227 64 80.

Kantoor informatie

Appartement IMMOBE - Managed by IMMOBE MANAGEMENT
331 Louizalaan
1050 Brussel – Belgie

Telefoon: +32 (0)2 227 64 80

Kantoor uren:

We verwelkomen u van
maandag tot vrijdag van 8.30 uur tot 18 uur.
Zaterdag en zondag gesloten.

Neem contact met ons op

Wij staan tot uw dienst

Onze staf is toegewijd om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke dienstverlening ontvangt, vanaf uw eerste inlichting tot de dag dat u weer naar huis vertrekt. Immobe by Aedifica stelt zich tot doel om uw privacy te beschermen. Wij garanderen dat uw persoonlijke informatie niet verkocht, verhuurd, verhandeld of op een andere manier ter beschikking zal worden gesteld aan een andere partij die niet te maken heeft met uw boeking. Prijzen, diensten en voorzieningen op deze website zijn onderhevig aan veranderingen op ieder tijdstip, zonder waarschuwing. Het zijn slechts indicaties. Onze staf zal u voorzien van het uiteindelijke aanbod.

Wat onze klanten van hun verblijf bij Immobe zeggen.