Eén slaapkamer appartement

18C Livornostraat, Brussel

Appartementen in Brussel – Louizalaan en Europese Unie


Back

Gemeubileerde appartementen
Per maand : vanaf 1340 €
6 maanden of meer

Reserveringsaanvraag


Het “18C Livourne" beschikt over 12 op zichzelf staande appartementen. Ieder verblijf is volledig gemeubileerd en biedt alle voorzieningen voor de veeleisende reiziger.

De één slaapkamer appartementen zijn zonnig en ruim (39 tot 83 M2) en smaakvol ingericht met moderne meubels. U zult de comfortabel sofa’s, prachtige eettafel, bijbehorende dressoir, koffietafels en bijzet tafeltjes zeer op prijs stellen. De sfeer wordt verhoogd door modern ontworpen lampen en mooie gordijnen.

De keuken is volledig ingericht: koelkast met vriesgedeelte, magnetron, afwasmachine, koffiezet apparaat, elektronische waterkoker, kookwaar, servies en bestek voor 4 personen.

We besteden extra aandacht aan het linnengoed en de inrichting van uw badkamer, om het hoogst mogelijke comfort te waarborgen.

Extra voorzieningen zijn gekozen voor uw comfort: internationale TV kanalen, radio/CD speler, enz.

Gunstig gelocaliseerd dichtbij de zeer moderne Avenue Louise, is de "18C Livourne" locatie binnen loopafstand van talrijke restaurants, winkels, bioscopen, bars, en vervoersmogelijkheden.


Locatie
Het gebouw op "18C Livornostraat" is ideaal gelegen in het hart van Brussel, dichtbij de Louizalaan, één van de meest prestigieuse lanen in Brussel.

Het is vlakbij de luxueuze winkel centra van de Louizalaan, Stefanieplaats en Gulden Sporenlaan - dichtbij talrijke restaurants, winkels, bioscopen, bars en transportmogelijkheden.

Het is ook een korte wandeling verwijderd van twee prachtige stads parken: het Ter Kamer Bos en het Park van Brussel.

Toegankelijkheid

Brussels internationale vliegvelden: Zaventem (20' met de wagen) en Charleroi (1 uur met de wagen).

Metro "Louise": loopafstand

Trein stations Zuid en Centraal: 15' met de wagen

Taxi standplaats: loopafstand

Europese Unie: 15' met de metro

Voorzieningen en dienstverlening

Voorzieningen

  • Deurparlofone
  • Ingerichte keuken
  • Digitale tv-kanalen
  • Persoonlijke postbus
  • Conexión inalámbrica a Internet /WIFI

Betaaldiensten

  • Schoonmaakservice
  • Parkerenplaats
  • Gezamelijke wasruimte

Neem contact met ons op voor meer informatie

Om informatie te krijgen over beschikbaarheid en het maken van reserveringen in één van onze vestigingen in Brussel, kunt u simpelweg het inlichtingen formulier invullen, ons een email sturen of ons bellen tijdens kantooruren op het volgende nummer +32 (0)2 227 64 80.

Kantoor informatie

Appartement IMMOBE - Managed by IMMOBE MANAGEMENT
331 Louizalaan
1050 Brussel – Belgie

Telefoon: +32 (0)2 227 64 80

Kantoor uren:

We verwelkomen u van
maandag tot vrijdag van 8.30 uur tot 18 uur.
Zaterdag en zondag gesloten.

Neem contact met ons op

Wij staan tot uw dienst

Onze staf is toegewijd om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke dienstverlening ontvangt, vanaf uw eerste inlichting tot de dag dat u weer naar huis vertrekt. Immobe by Aedifica stelt zich tot doel om uw privacy te beschermen. Wij garanderen dat uw persoonlijke informatie niet verkocht, verhuurd, verhandeld of op een andere manier ter beschikking zal worden gesteld aan een andere partij die niet te maken heeft met uw boeking. Prijzen, diensten en voorzieningen op deze website zijn onderhevig aan veranderingen op ieder tijdstip, zonder waarschuwing. Het zijn slechts indicaties. Onze staf zal u voorzien van het uiteindelijke aanbod.

Wat onze klanten van hun verblijf bij Immobe zeggen.