Appartementen 3 slaapkamers – Louizalaan en Europese Unie

40 Opperstraat - Souveraine, Brussel

Appartementen in Brussel – Louizalaan en Europese Unie


Back

Gemeubileerde appartementen
Per maand : vanaf 3005 €
6 maanden of meer

Reserveringsaanvraag


40 Opperstraat biedt U 2 & 3 slaapkamer appartementen, volledig gerenoveerd, klaar om U te verwelkomen in een moderne omgeving voorzien van alle benodigdheden.

Zowel ruim als lumineus, zijn de verblijven voorzien van al het modern comfort (flat screen TV met digitale televisie , internet wifi). Elk apartement is voorzien van een fraaie parketvloer en een volledig ingerichte keuken.

Er is aan alles gedacht om U ten volle van uw verblijf bij ons te laten genieten.

Als bewoner krijgt U op aanvraag ook vrij toegang tot onze Club souveraine: fitness, sauna, stoombad en business centrum met gratis gebruik van computers. Mits toeslag is het ook mogelijk een parkeerplaats te boeken.

De Opperstraat is centraal gelegen tussen de Louizalaan en de Naamse poort op wandelafstand van het winkelcentrum, verschillende cinema’s, restaurants en het openbaar vervoer. Het Europees parlement is te voet bereikbaar in 10 minuten.

Onze gasten mogen zich verheugen aan alle geneugten die Brussel zijn bezoekers aanbiedt. In de buurt van de Louizalaan vindt u gerenommeerde restaurants, gezellige bars en talrijke winkels. Niet te missen zijn de vijvers van Elsene en het Ter Kameren bos, ideaal om te joggen of om eens te gaan wandelen.

Gegarandeerd dat U zich onmiddellijk zult thuis voelen!


Locatie
Tussen de Louizalaan en de Naamse Poort. Handelszaken, bioscopen, metro en restaurants op wandelafstand. Geniet ‘s zomers op één van de zonnige terrasjes op het St-Bonifatiusplein. De Europese wijk en het Parlement liggen op 10 minuutjes wandelen.

Toegankelijkheid

Brussels internationale vliegvelden: Zaventem (20' met de wagen) en Charleroi (1 uur met de wagen).
Metro "Porte de Namur": loopafstand
Trein stations Zuid en Centraal: 15' met de wagen
Taxi standplaats: loopafstand
Europese Unie: 10' loop

Voorzieningen en dienstverlening

Voorzieningen

  • Deurparlofone
  • Ingerichte keuken
  • Digitale tv-kanalen
  • Persoonlijke postbus
  • Conexión inalámbrica a Internet /WIFI

Betaaldiensten

  • Schoonmaakservice
  • Parkerenplaats
  • Gezamelijke wasruimte

Neem contact met ons op voor meer informatie

Om informatie te krijgen over beschikbaarheid en het maken van reserveringen in één van onze vestigingen in Brussel, kunt u simpelweg het inlichtingen formulier invullen, ons een email sturen of ons bellen tijdens kantooruren op het volgende nummer +32 (0)2 227 64 80.

Kantoor informatie

Appartement IMMOBE - Managed by IMMOBE MANAGEMENT
331 Louizalaan
1050 Brussel – Belgie

Telefoon: +32 (0)2 227 64 80

Kantoor uren:

We verwelkomen u van
maandag tot vrijdag van 8.30 uur tot 18 uur.
Zaterdag en zondag gesloten.

Neem contact met ons op

Wij staan tot uw dienst

Onze staf is toegewijd om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke dienstverlening ontvangt, vanaf uw eerste inlichting tot de dag dat u weer naar huis vertrekt. Immobe by Aedifica stelt zich tot doel om uw privacy te beschermen. Wij garanderen dat uw persoonlijke informatie niet verkocht, verhuurd, verhandeld of op een andere manier ter beschikking zal worden gesteld aan een andere partij die niet te maken heeft met uw boeking. Prijzen, diensten en voorzieningen op deze website zijn onderhevig aan veranderingen op ieder tijdstip, zonder waarschuwing. Het zijn slechts indicaties. Onze staf zal u voorzien van het uiteindelijke aanbod.

Wat onze klanten van hun verblijf bij Immobe zeggen.