3 Slaapkamers Huizen in Brussel


Opperstraat, Brussels

De ruimten, de architectuur, het meubilair en de kleuren geven u een waar thuisgevoel. Superingerichte keuken, comfortabele zitplaats, washok, slaapkamers met veel lichtinval, persoonlijke decoratie, wij hebben alles om u in de beste omstandigheden te ontvangen.

Vanaf 2792 € per maand - Inclusief BTW

Locatie: Tussen de Louizalaan en de Naamse Poort. Handelszaken, bioscopen, metro en restaurants op wandelafstand. Geniet ‘s zomers op één van de zonnige terrasjes op het St-Bonifatiusplein. De Europese wijk en het Parlement liggen op 10 minuutjes wandelen.

Percke 95

Een prachtige volledig ingerichte villa van 250 m2, ontworpen door de architect Lipzyc en gelegen in de prestigieuze woonwijk Prins van Oranje in Ukkel, vlakbij Brussel.

Deze ruime en luxueuze villa werd onlangs gerenoveerd en beschikt over zeer veel natuurlijk lichtinval, een grote en super uitgeruste keuken, een master suite met dressing en aangrenzende badkamer, twee andere ruime slaapkamers, een tweede badkamer en een doucheruimte.

De villa geniet van een exclusieve locatie, rustig, zonder vis-à-vis. De prachtige tuin van 10 are en het terras van 30 m2 zijn niet alleen zomerlijk ingericht met bloemen en meubels maar ook ideaal zuidwestelijk georiënteerd.

Alle zorg is besteed aan de uitrusting van het huis om u een kwaliteitsvol verblijf te garanderen.

Indeling en inrichting van het interieur:

Begane grond:
Grote inkomhal met apart toilet, de woonkamer met open haard, een grote eetkamer en een volledig ingerichte keuken (koelkast, vriezer, vaatwasser, oven, spoelbak, afzuigkap, etc.).

1ste verdieping :
Master suite van 19 m2, met kleedkamer, badkamer en apart toilet.
2e slaapkamer van 17 m2 met badkamer en apart toilet.
3e slaapkamer van 14m2 met douchekamer.

Wasruimte en garage:
Volledig ingerichte en betegelde wasruimte op de tussenvloer.
Garage voor 2 auto's in de kelder.

Prijs: 3450€ All Inclusive (Elektriciteit, Gas, Water, Alarm onderhoud, tuin, etc. uitgezonderd internet). Beschikbaar vanaf 12 maanden en meer

Locatie: Ideale locatie voor wandelingen.
Per maand
vanaf 3450 €

Neem contact met ons op voor meer informatie

Om informatie te krijgen over beschikbaarheid en het maken van reserveringen in één van onze vestigingen in Brussel, kunt u simpelweg het inlichtingen formulier invullen, ons een email sturen of ons bellen tijdens kantooruren op het volgende nummer +32 (0)2 227 64 80.

Kantoor informatie

Appartement IMMOBE - Managed by IMMOBE MANAGEMENT
331 Louizalaan
1050 Brussel – Belgie

Telefoon: +32 (0)2 227 64 80

Kantoor uren:

We verwelkomen u van
maandag tot vrijdag van 8.30 uur tot 18 uur.
Zaterdag en zondag gesloten.

Neem contact met ons op

Wij staan tot uw dienst

Onze staf is toegewijd om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke dienstverlening ontvangt, vanaf uw eerste inlichting tot de dag dat u weer naar huis vertrekt. Immobe by Aedifica stelt zich tot doel om uw privacy te beschermen. Wij garanderen dat uw persoonlijke informatie niet verkocht, verhuurd, verhandeld of op een andere manier ter beschikking zal worden gesteld aan een andere partij die niet te maken heeft met uw boeking. Prijzen, diensten en voorzieningen op deze website zijn onderhevig aan veranderingen op ieder tijdstip, zonder waarschuwing. Het zijn slechts indicaties. Onze staf zal u voorzien van het uiteindelijke aanbod.

Wat onze klanten van hun verblijf bij Immobe zeggen.