3 Slaapkamers Huizen in Brussel


Opperstraat, Brussels

De ruimten, de architectuur, het meubilair en de kleuren geven u een waar thuisgevoel. Superingerichte keuken, comfortabele zitplaats, washok, slaapkamers met veel lichtinval, persoonlijke decoratie, wij hebben alles om u in de beste omstandigheden te ontvangen.

Vanaf 2792 € per maand - Inclusief BTW

Locatie: Tussen de Louizalaan en de Naamse Poort. Handelszaken, bioscopen, metro en restaurants op wandelafstand. Geniet ‘s zomers op ้้n van de zonnige terrasjes op het St-Bonifatiusplein. De Europese wijk en het Parlement liggen op 10 minuutjes wandelen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Om informatie te krijgen over beschikbaarheid en het maken van reserveringen in ้้n van onze vestigingen in Brussel, kunt u simpelweg het inlichtingen formulier invullen, ons een email sturen of ons bellen tijdens kantooruren op het volgende nummer +32 (0)2 626 07 76.

Kantoor informatie

Appartement IMMOBE - owned and managed by AEDIFICA
270 Louizalaan
1050 Brussel – Belgie

Telefoon: +32.2.626.07.76
Fax: +32.2.647.24.84

Kantoor uren:

We verwelkomen u van
maandag tot vrijdag van 8.30 uur tot 18 uur.
Zaterdag en zondag gesloten.

Neem contact met ons op

Wij staan tot uw dienst

Onze staf is toegewijd om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke dienstverlening ontvangt, vanaf uw eerste inlichting tot de dag dat u weer naar huis vertrekt. Immobe by Aedifica stelt zich tot doel om uw privacy te beschermen. Wij garanderen dat uw persoonlijke informatie niet verkocht, verhuurd, verhandeld of op een andere manier ter beschikking zal worden gesteld aan een andere partij die niet te maken heeft met uw boeking. Prijzen, diensten en voorzieningen op deze website zijn onderhevig aan veranderingen op ieder tijdstip, zonder waarschuwing. Het zijn slechts indicaties. Onze staf zal u voorzien van het uiteindelijke aanbod.

Wat onze klanten van hun verblijf bij Immobe zeggen.